Työpaikkojen
hunajapurkki

Työnhakijalle  Yrityksille

 

Contion kanssa on hyvä kulkea

Me Contiolla kohtaamme ihmiset ihmisinä. Yritys perustettiin vuonna 2018, koska halusimme tehdä työelämästä parempaa. Toimimme eettisesti, ammattimaisesti ja luottamuksellisesti, ja toimintamme perustana ovat pitkäkestoiset suhteet. Työllistämme vuosien kokemuksella ihmisiä esimerkiksi rakennusalalle, teollisuuteen ja logistiikkaan. 

Kurkkaa avoimet työpaikkamme!

Tai jätä meille avoin hakemus.

​​​​​​​

Referenssit

Teknoinfra Oy
Olli Voutilainen

”Meille on Contion kautta tullut pääasiassa pitkäaikaisia työntekijöitä. Olemme saaneet toivomaamme palvelua ja voimme jatkossakin luottaa Contioon.”

Rakennus Rand Oy
Tero Rand

”Saimme pätevän kirvesmiehen Contion kautta töihin. Työvoiman vuokraus on toiminut niin kuin pitääkin ja asioista on voitu sopia hyvässä hengessä.”

Purkava Oy
Mikko Ehrlund

”Reilun vuoden verran olemme tehneet yhteistyötä ja saaneet Contion kautta monta työntekijää, joista lopulta osan työllistimme itse. Työntekijät ovat vastanneet kriteerejämme ja joukkoon mahtuu muutama todella hyvä tekijä.”

Widni Oy
Jari Mesimäki

”Etsimme Contion kautta varastotyöntekijää paikkaamaan henkilöstön tilapäistä vajausta. Rekrytointi onnistui hyvin ja saimme oikein pätevän henkilön.”

Sosiaalinen media