Työpaikkojen
hunajapurkki

Työnhakijalle  Yrityksille

 

Contion kanssa on hyvä kulkea

Reilumpaa ja palkitsevampaa työnvälitystä! Vuonna 2018 perustetun yrityksemme tavoitteena on tarjota mielenkiintoisia työmahdollisuuksia Uudellamaalla sekä Varsinais-Suomessa. Kauttamme löydät eri mittaisia tehtäviä teollisuuden ja logistiikan parista, raskailta aloilta sekä raksalta erikoisaloineen. Kurota siis hunajapurkkiin ja löydä uusi työsi!

Meidät löydät livenä sekä netistä. Tule moikkaamaan!

Kurkkaa avoimet työpaikkamme!

Juuremme ovat Turusta ja tarjoammekin sekä henkilöstövuokraus- että rekrytointipalveluita Aurajoen molemmin puolin muun muassa raksan, logistiikan sekä teollisuuden toimialoilta. 

Työntekijänämme saat mahdollisuuden monipuolisiin ja eri mittaisiin työkokemuksiin sekä ohjausta työsuhteesi eri vaiheissa. Haemme joka päivä joukkoomme innokkaiden oppijoiden lisäksi jo kokeneita konkareita. Olemme ripeitä toimijoita ja tarjoamme nopeallakin aikataululla monipuolisia sekä joustavia työmahdollisuuksia eri elämäntilanteisiin. Määräaikaisen työn päättyessä pyrimme löytämään sinulle jatkoa - jos kiikarissa on vakituinen työ, autamme sinua sen saavuttamisessa!

Asiakkaillemme pyrimme löytämään juuri heidän tarpeisiin ja resursseihin sopivan ratkaisun. Panostamme siihen, että saamme työntekijöillemme mahdollisimman pitkäaikaisia ja katkeamattomia työsuhteita - tämä on niin asiakkaan, työntekijän kuin meidänkin etu!

Sosiaalinen media