Toimialasi työmarkkinat tunteva kumppani

Työntekijöitä niin tilapäiseen kuin vakituiseenkin tarpeeseen

  Rekrytointi­palvelu 

Rekrytointiemme laadun tae on monivaiheinen ja ammattimaisesti toteutettu hakuprosessi. Perehdymme huolellisesti asiakkaidemme liiketoimintaan, ja toimimme tiiviissä yhteistyössä asiakkaidemme kanssa rekrytoinnin kaikissa vaiheissa. Olemme vuosien ajan toteuttaneet kymmeniä onnistuneita rekrytointitoimeksiantoja eri alojen asiakkaillemme. 

Lue lisää »

  Henkilöstö­vuokraus

Henkilöstövuokrauspalvelumme on kätevä ratkaisu monenlaisiin resursoinnin haasteisiin. Tarjoamme huolellisesti harkitun työvoimaratkaisun yksilölliseen tarpeeseenne. Palvelu vapauttaa aikaanne, suoraviivaistaa prosesseja ja lisää joustavuutta sekä kulujen ennakoitavuus dynaamiseen toimintaympäristön muuttuviin henkilöstötarpeisiin.

Lue lisää »

Meistä sanottua

Teknoinfra Oy 
Olli Voutilainen

”Meille on Contion kautta tullut pääasiassa pitkäaikaisia työntekijöitä. Olemme saaneet toivomaamme palvelua ja voimme jatkossakin luottaa Contioon.”.

Rakennus Rand Oy
Tero Rand

”Saimme pätevän kirvesmiehen Contion kautta töihin. Työvoiman vuokraus on toiminut niin kuin pitääkin ja asioista on voitu sopia hyvässä hengessä.”

Purkava Oy
Mikko Ehrlund

”Vuodesta 2019 olemme tehneet yhteistyötä ja saaneet Contion kautta monta työntekijää, joista lopulta osan työllistimme itse. Työntekijät ovat vastanneet kriteerejämme ja joukkoon mahtuu muutama todella hyvä tekijä.”

Widni Oy
Jari Mesimäki

”Etsimme Contion kautta varastotyöntekijää paikkaamaan henkilöstön tilapäistä vajausta. Rekrytointi onnistui hyvin ja saimme oikein pätevän henkilön.”

Asiakkaitamme

  ​​​​​​​​​​​​​​