Välitämme töitä,
välitämme työntekijöistä

Henkilöstö­vuokrauksella on monia hyötyjä

 • Muuttuvat työvoimatarpeet. Henkilöstövuokrauksen kautta on helppo tasata ruuhkahuippuja tilapäisellä työvoimalla. Myös satunnaisesti tarvittavaa erikoisosaamista kannattaa etsiä henkilöstövuokrauksen avulla.
 • Vähemmän paperityötä. Henkilöstövuokrausta käyttämällä säästytte paperitöiltä, sillä työnantajavastuut ja -velvoitteet jäävät vuokratyöyrityksen hoidettaviksi. 
 • Kustannustehokkuus. Henkilöstövuokraus pitää kustannukset kurissa. Esimerkiksi työterveyteen ja sairauspoissaoloihin liittyvät kulut kuuluvat vuokratyöyrityksen vastuualueelle, joten asiakasyritys maksaa vain tehdystä työstä.
 • Madallettu riski. Henkilöstövuokraus on erinomainen tapa madaltaa pysyvän rekrytoinnin kynnystä käyttämällä vuokratyövoimaa rekrytointikanavana. Vuokratyösuhteen aikana voidaan todeta tekijän soveltuvuus työhön.
 • Ammattimainen rekrytointiprosessi. Henkilöstövuokrauksen kautta työllistetyt työntekijät ovat rekrytoinnin ammattilaisten haastattelemia. Kuhunkin tehtävään suositellaan aina sopivimpia osaajia.

Henkilöstö­vuokraus sopii monenlaisiin tilanteisiin

Henkilöstövuokrauspalvelumme on joustava ratkaisu monenlaisiin resursoinnin haasteisiin. Tarjoamme huolellisesti harkitun työvoimaratkaisun yksilölliseen tarpeeseenne. Palvelu vapauttaa aikaanne, suoraviivaistaa prosesseja ja lisää joustavuutta. 

Toimimme strategisena henkilöstökumppanina ja vastaamme laadukkaasta henkilöstön resursointityöstä. Hoidamme puolestanne ison osan asioita, jotka tyypillisesti kuuluvat työnantajan vastuulle. 

Rekrytoimme sopivat osaajat, ja teidän vastuullenne jää vain työnjohto ja paikallinen perehdyttäminen. Meillä saattaa olla jo tekijä valmiina, tai sitten etsimme teille oikean tyypin.

Henkilöstö­vuokrauspalvelun keskeinen sisältö

 • Työvoimatarpeen määrittely ja konsultointi yhdessä asiakkaan kanssa.
 • Työnantajabrändiänne tukeva työpaikkailmoittelu.
 • Kokeneen rekrytoijan toteuttama laadukas ja monivaiheinen rekrytointiprosessi.
 • Työsuhteen aloitukseen liittyvä toimintatapoihin ja käytäntöihin perehdytys.
 • Työsuhteen elinkaaren kokonaisvaltainen hoitaminen.
 • Palkanmaksu ja muut lakisääteiset velvoitteet.

Tarjoamme asiantuntemuksemme käyttöönne myös varsinaisen rekrytointiprosessin ulkopuolella. Tarvittaessa saat meiltä konsultointia ja näkemystä henkilöstöhallinnon ja johtamisen eri tilanteisiin: esimiestyö, tehtävänkuvien määrittely, palkitseminen, poikkeavat ja / tai muut hankalat tilanteet.

Pidämme työsuhteen aikana yhteyttä

Pidämme tiiviisti yhteyttä asiakkaamme kanssa työntekijän suoriutumisen seuraamiseksi. Välitämme työntekijälle niin positiivisen kuin negatiivisenkin palautteen. Rakentava palaute edistää työssä menestymistä ja palkitsee hyvin tehdyn työn.

Et maksa turhasta

Veloitusperusteet muodostuvat tehdyistä työtunneista sekä mahdollisista TES:n mukaisista lisistä. Asiakkaana maksat vain tehdyistä tunneista.

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä!

Henkilöstövuokraus, rakennusala

Niklas Remmer
040 720 5545
niklas.remmer@contiopalvelut.fi

Henkilöstövuokraus, teollisuus & logistiikka

Viljami Leino
040 740 5545
viljami.leino@contiopalvelut.fi