• Yliopistonkatu 31, 3.krs, Turku
  • Karhumäentie 3, Vantaa
  • 040 740 5545

Rekrytoimme
kokemuksella

Rekrytointipalvelu tukee liiketoimintaa

  • Ajan säästö – onnistunut rekrytointi vaatii aikaa, mikä kaikki on pois muusta tekemisestä.
  • Rekrytoinnin ammattilainen hoitaa prosessin kokemuksella ja valmista konseptia noudattaen tehokkaasti alusta loppuun.
  • Laadukas rekrytointi edistää yritysmielikuvaa.
  • Osaava rekrytoija tarjoaa asiakkaalle lisäksi pidemmälle katsovaa näkemystä työn organisointiin ja työnkuvan laadintaan.

Luota rekrytoinnin ammattilaiseen

Rekrytointi on pitkäjänteinen ja monivaiheinen prosessi. Hoidamme rekrytoinnin aina kokonaisvaltaisesti ammattitaidolla ja eettiset periaatteet huomioiden. Konseptimme on toimivaksi testattu, ja tarkat prosessit pitävät huolen palvelun laadusta jokaisessa vaiheessa. Koko rekrytointiprosessin ajan teemme asiakkaan kanssa tiiviisti yhteistyötä. Viestimme prosessin kulusta tasaisin väliajoin.

Rekrytointipalvelu on tarpeen erityisesti silloin, kun yrityksessä ei ole ammattimaista rekrytoijaa. Pienissä, alle 50 työntekijän yrityksissä tämä tilanne on tavallinen. Tällöin rekrytoinnin hoitaa yleensä toimitusjohtaja, jolla harvoin on erityisosaamista rekrytoinnista. Prosessi vie aikaa ja energiaa usein arvioitua enemmän ja voi aiheuttaa tarpeetonta stressiä. Työelämän kiireisessä rytmissä on tärkeää priorisoida tehtäviä ja keskittyä omaan osaamisalueeseen.

Etsimme yrityskulttuuriinne sopivan työntekijän

Rekrytointitoimeksianto alkaa aina yhteisellä suunnittelupalaverilla. Tapaamisessa selvitetään, millaista osaamista ja mitä muita ominaisuuksia haettavalta henkilöltä odotetaan. Rekrytoija pyrkii saamaan mahdollisimman laajan käsityksen haettavan henkilön toimenkuvasta sekä siihen liittyvästä ammattitaito- ja koulutusvaatimuksista. 

Rekrytoinnin ammattilainen asennoituu prosessiin puolueettomana osapuolena, ilman ennakkoasenteita ja yrityksen sisältä tulevia paineita. Hän myös huomioi, kuinka palkattava henkilö sopii yrityksen kulttuuriin ja tukee yrityksen strategiaa. 

Hakuvaiheessa laadimme kiinnostavan, mutta realistisen työpaikkailmoituksen ja julkaisemme sen yhdessä sovituissa kanavissa. Työpaikkailmoitukset Duunitorille, TE-Palveluun, Aarresaareen sekä tiettyjen korkeakoulujen omille sivuille ovat veloituksettomia. Lisänäkyvyydestä sovitaan erikseen. 

Saamamme hakemukset käymme läpi saapumisjärjestyksessä, ja kutsumme CV:n ja hakemuksen perusteella sopivat ehdokkaat jatkoon. Useassa vaiheessa etenevän ja ammattimaisin tekniikoin suoritetun haastatteluvaiheen päätteeksi esittelemme asiakkaalle kirjallisesti tehtävään 1–3 soveltuvinta hakijaa.

Rekrytointipalvelun keskeinen sisältö

  • Työvoimatarpeen määrittely ja konsultointi yhdessä asiakkaan kanssa.
  • Työnantajabrändiänne tukeva työpaikkailmoittelu.
  • Kokeneen rekrytoijan toteuttama laadukas ja monivaiheinen rekrytointiprosessi.
  • Rekrytointitakuu turvanasi: Jos tehtävään valittu työnhakija irtisanoutuu tai joutuu irtisanotuksi koeajalla työsopimuslain mukaisin perustein kuuden kuukauden sisällä, etsimme asiakkaalle uuden hakuvaatimukset täyttävän henkilön. Laskutus katkeaa ja jatkuu uudelleen vasta uuden henkilön löydyttyä.

Ota yhteyttä ja kysy lisää

Toimihenkilö ja asiantuntijarekrytoinnit

Vasili Simanov
040 740 5545
vasili.simanov@contiopalvelut.fi